Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Tietosuojaseloste

Videopokerit.org on sitoutunut huolehtimaan käyttäjien tietosuojasta ja varmistamaan henkilötietojen tietoturvan.

Yleistä

Meille on tärkeää kyetä antamaan mahdollisimman selkeät tiedot käyttäjillemme siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja palveluidemme käytöstä johdettuja tietoja. Tällä sivustolla selvitämme mitä tietoja keräämme, mihin käytämme keräämiämme tietoja ja miten käsittelemme tietoja.

Miten keräämme tietoja?

Keräämme tietoja useilla alan yleisesti käytetyillä työkaluilla, kuten evästeillä, tunnisteilla ja erilaisilla web-analysointityökaluilla. Tapoja kerätä tietoja on erilaisia, mutta tavoite on sama ja käytämme kaikista samaa evästeet-nimitystä. Hyväksyt evästeiden käytön, mikäli suljet tämän ikkunan tai jatkat sivuston käyttöä.

Mikä on eväste?

Eväste on tekstipohjainen tiedosto, joka tallentuu automaattisesti paikallisesti käyttäjän / vierailijan tietokoneelle. Tämän kautta palvelimet pystyvät seuraamaan käyttäjiä, millaisista sivuista he pitävät ja mitkä sivustot kuuluvat heidän suosikkeihin.

Evästeitä voidaan käyttää moniin erilaisiin tarkoituksiin, kuten esimerkiksi näkemään, kuinka monta kävijää sivustolla on kuukaudessa vieraillut. Ne sisältävät informaatiota käyttäjän tietokoneen käytöstä, mutta eivät henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeä tai osoitetta.

Videopokerit.orgin evästeet

Me Videopokerit.org sivustolla käytämme evästeitä kerätäkseen tietoa meidän käyttäjistä.

Meidän evästeissä sekä tiedostoissa säilytetään tietoja kuten esimerkiksi:

  • Miten olet päätynyt meidän nettisivuille, esimerkiksi Googlen kautta, Facebookin kautta, Bingin kautta tai jonkun muun nettisivun kautta
  • Mitä teet nettisivuillamme, missä sivuilla vierailet, kauan vierailet sivustollamme jne.
  • Millä laitteella vierailet sivuillamme ja millä käyttöjärjestelmällä. Jos surffailet tietokoneella, mobiilissa taikka tablettilaitteessa, ja jos surffailet Android, iOS taikka Windows käyttöjärjestelmällä

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja toimintoja. Nämä tiedot ovat anonyymit sivustolla Videopokerit.org. Analysoimme myös tilastoja ja pyrimme parantamaan mainosten kohdistamista.

Evästeet ovat hyödyllisiä ja auttavat sivuston käyttäjää, niihin liittyneestä uutisoinnista huolimatta. Pystymme esimerkiksi muistamaan tietyt mieltymykset, vähennämme toistoa ja pyrimme näyttämään mahdollisimman hyvin kohdistettuja mainoksia.

Henkilötiedot

Videopokerit.org rekisteröi käyttäjän henkilökohtaisia tietoja vain, jos käyttäjä rekisteröityy erikseen sivuston uutiskirjeen käyttäjäksi. Käyttäjän henkilökohtaiset tiedot rekisteröidään myös siinä tapauksessa että Videopokerit.org sivuston ”Ota yhteyttä” lomake täytetään.

Muut automaattisesti kerätyt tiedot

Videopokerit.org voi kerätä yllämainittujen lisäksi myös muun tyyppisiä tietoja. Esimerkkejä tällaisista tiedoista ovat käyttäjän selaintyyppi, IP-osoite ja sen nettisivun domainin nimi, jolta tämä saapui sivustollemme tai jolle tämä siirtyi sivustoltamme. Keräämme myös tietoa sivuston käyttöön ja käyttäjän selailutottumuksiin liittyen.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti ja vain niin kauan, kuin on tarpeen tässä tietosuojalausekkeessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Kun henkilötietojesi käsittelyperuste on päättynyt, poistamme henkilötietosi.

Miten estät evästeiden käytön

Mikäli haluat, voit poistaa evästeet käytöstä selaimesi asetuksista. Huomioi kuitenkin, että tämä saattaa haitata sivustomme käytettävyyttä ja heikentää saamaasi käyttökokemusta. Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin palvelujen toimivuudelle, joten Videopokerit.org ei takaa kaikkien palvelujen toimivuutta, jos evästetoiminnallisuus ei ole käytössä.

Voit halutessasi myös estää evästeisiin perustuvan kiinnostusalueidensa mukaisen mainonnan tai sisällön kohdentamisen osoitteessa: http://www.youronlinechoices.com/fi/omat-mainokset.

Ota yhteyttä

Videopokerit.org muokkaa yksityisyydensuojaa ja evästeasetuksia toistuvasti sillä myös evästeitä koskevat säädökset muuttuvat. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivun sisältöä, ilman erillistä ilmoitusta.

Pyydämme seuraamaan tämän sivun ilmoituksia, jotta pysyt ajan tasalla.

Mikäli on kysymyksiä tai kommentteja, otathan yhteyttä sähköpostitse: info@videopokerit.org

Tämä evästekäytäntö on päivitetty 25. toukokuuta 2018.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.